Shock wave therapie

Heeft u al langere tijd last van zeurende pijnklachten in uw hak, achillespees of schouder? Dan is shockwave therapie mogelijk de oplossing voor u. Shockwave is een techniek waarbij met schokgolven uw pijnlijke zones worden geprikkeld om het zelfgenezend vermogen van uw lichaam te stimuleren. De schokgolven verplaatsen zich vanuit het apparaat naar het te behandelen gebied en zorgen daar voor een verbeterde stofwisseling en bloedcirculatie. Shockwave kan ook worden toegepast bij kalkvorming in uw spieren. Vaak is er al na enkele behandelingen resultaat.

Shockwave wordt gezien als een van de meest vernieuwende ontwikkelingen voor de behandeling van pijnklachten. Doordat we in onze praktijk samenwerken met een radioloog, kunnen we vooraf altijd de juiste locatie en behandeling bepalen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact met ons op door ons te bellen of vult het formulier in met een terugbelverzoek.

Wanneer

Om te bepalen of shockwave een behandeling is die aansluit op uw klachtenbeeld, zal u gevraagd worden om vooraf een echo te laten maken door onze radioloog.

Vergoedingen

Shockwave heeft naast een fysiotherapiebehandeling een eigen bijdrage per behandeling.